polygoon kleur

Lesgever

Maaike

Hey daar, fabulous dansqueens!

Maaike in the house, jullie ultieme dansbuddy bij Koreo Piko! Vanaf het moment dat ik kon staan, begon ik al te dansen en geloof me, ik ben sindsdien niet meer gestopt. En nu mag ik mijn danspassie met jullie delen, geweldig toch? Vooral met onze fantastische groep 5!

In mijn danslessen gaat het erom dat we helemaal onszelf kunnen zijn en dat we die innerlijke dansdiva naar buiten laten stralen. Wees klaar voor heerlijke R&B en dancehall beats die je ziel in vuur en vlam zetten. En oh ja, ik ben een beetje bevooroordeeld, want ik ben dol op Nederlandse muziek, dus we gooien zeker wat verstaanbare hits in de mix!

Tijdens onze dansavonturen laten we die heupen swingen, bewegen we verleidelijk op de muziek en wie weet schudden we zelfs wat wilde haren los! Fouten maken? No worries, die maken we met stijl en flair. We gooien die perfecte pasjes overboord, want we willen vooral genieten van de rit, met veel gelach en plezier.

Klaar om samen de dansvloer te veroveren? We gaan shinen als nooit tevoren, zelfverzekerd en vol energie. Deze danslessen zijn onze geheime feel-good therapie!

Dus, dames, bereid je voor om te stralen als nooit tevoren en om samen te dansen tot we erbij neervallen. Laten we er een onvergetelijke dansreis van maken!

Bekijk de andere teamleden
polygoon kleur
Schrijf me in