polygoon kleur

Bestuurslid, Lesgever

Nele

Ik ben Nele De Schryver. Ik ben al heel mijn leven op een of andere manier bij Koreo Piko betrokken en ben mogelijks lichtjes geobsedeerd door alles wat met dans te maken heeft.

Ik geef al verschillende jaren met heel veel plezier les. Ik hou van afwisseling en heb dan ook al aan elke groep lesgegeven.

Sinds enkele jaren ben ik ook choreografe. Dat wil zeggen dat ik er samen met het repetitorenteam voor zorg dat elk optreden een mooi geheel is. Dankzij licht, geluid, decor en heel wat helpende handen zorgen we ervoor dat alle dansers kunnen stralen op het podium!

Ik vertel graag een verhaal met bewegingen.

Doorheen de jaren ben ik door veel verschillende dansstijlen beïnvloed, maar ik heb een lichte voorkeur  voor modern en jazz. Ik maak graag de verbinding met de grond. Rollen, draaien, springen, het komt allemaal aan bod. Ik durf al eens “out of the box” te denken en deins dan ook niet terug voor een experiment of om me in een totaal andere stijl onder te dompelen.

Een eigen danstaal ontwikkelen, groeien, zelfvertrouwen opbouwen, creativiteit stimuleren en dansplezier zijn onmisbare bouwstenen voor een dansles!

Bekijk de andere teamleden
polygoon kleur
Schrijf me in